Fel
Egyedi programok, weboldalak fejlesztésével foglalkozom

2002 Óta dolgozom szoftverfejlesztőként. Ez idő alatt nagy tudásra, tapasztalatra tettem szert. Bármilyen szoftveres megoldást szeretne, én elkészítem magának. Ez igaz a weboldalakra is.

Egy-két szót arról milyen környezetben fejlesztek: Borland Delphi (a Borland Pascal Windows-os, objektum orientált változata), Borland C++ Builder (a Delphi "öcsikéje" más szinktatikával, és sokkal több lehetőséggel), Visual C++ (a Windows-t is ebben írták, na és persze C-ben; DarkGDK, ha 3D engine-t kell használni: játék, 3D animációk), Qt (ami egy többplatformos C++ -on alapuló fejlesztői környezet, nagyon népszerű!), Blitz3D engine - Blitz Basic szkript (ez már elavult, nem fejlesztek benne tovább - DirectX 7-et támogat csak: játék, 3D animációk), PHP szkript - webszerver oldali szkript nyelv, a MySQL relációs adatbázis kezelővel dinamikus weboldalak készíthetőek vele (korábban a PHPLib-et kedveltem, mely objektum orientált könyvtára a PHP-nek, illetve most a PHP Laravel Framework-öt). Ez az oldal is a PHP Laravel Framework-öt használja, ez egy keretrendszer, melyben objektum orientált osztályokat használva fejleszthetőek dinamikus weboldalak, hasonló a WordPress-hez. A böngészői oldalon HTML5-t, CSS3-t és JavaScript-et használok. A JavaScriptes könyvtárak közül a jQuery-t kedvelem.

Ezeken kívül vállalok rendszergazdai feladatokat is.

Azaz bármilyen elképzelése is van - legyen az céges számlázó, raktárkészlet nyilvántartó, egyéb céges folyamat automatizáló program - azt megvalósítom. Összekötöm a weboldalával, feltöltöm az adatokat, és karbantartom.
Teljes körű informatikai rendszerek kialakítását vállalom.

Tekintse meg a Referenciák menüpont alatt található néhány korábbi munkámat.

Ha tetszett amit olvasott, ossza meg mással is:

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, lépjen velem kapcsolatba:
Dobos Gábor +36-20/205-9796, vagy írjon emailt: dobos.gabor@silversoft.hu.